Un Singur Lucru, Joseph Prince

Știai că o viață de succes începe cu o gândire bună? Nu vei putea trăi o viață din abundență având o gândire negativistă. Nu vei putea face o diferență în lumea în care trăiești, dacă sloganul tău este: „Nu se poate!”

Totuși, drumul de la „imposibil” la „totul e posibil cu Dumnezeu” e atât de scurt. Totul pornește de la o minte schimbată după voia lui Dumnezeu. Pentru aceasta, îți punem la dispoziție devoționalul Un singur lucru, de 31 de zile, care te va ajuta să îți transformi mintea și să vezi lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu.

Se spune că e nevoie de 21 de zile pentru a schimba o hartă mentală. E nevoie de 3 săptămâni pentru a schimba o gândire de învins cu una de învingător, pentru a schimba o mentalitate negativă cu una pozitivă. Pe măsură ce meditezi la adevărurile din această broșură, vei descoperi că mintea ta este schimbată și, cu Isus, vei face lucruri la care nici nu ai îndrăznit să visezi înainte.

31 zile / 5 minute pe zi
Acest devoțional de 31 de zile te va ajuta să faci exact acest lucru, punând astfel o bază solidă pentru viața ta de credinţă. De asemenea, vei afla răspunsul la tot felul de probleme cotidiene, cum ar fi: sănătatea, întregirea și protecția din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu. Pe măsură ce citeşti acest devoțional în următoarele 31 de zile, vei experimenta dragostea uimitoare a lui Dumnezeu!

Număr pagini: 36
Tip copertă: Broșată
An publicare: 2017
Greutate: 71g
ISBN: 9978-3-95933-314-610.00lei

În stoc

Cantitate: