Termeni și condiții

Termeni generali

Revoluția Harului este denumirea comercială a Asociației Revoluția Harului, persoană juridică cu sediul în Arad, Str. Imașului, bl. 3, ap. 2, având CUI 44400971, numită în continuare Asociația Revoluția Harului.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.revolutiaharului.ro, Asociația Revoluția Harului își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.revolutiaharului.ro este proprietatea Asociația Revoluția Harului.

Asociația Revoluția Harului garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.revolutiaharului.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Asociației Revoluția Harului fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea Asociația Revoluția Harului, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Sesizări

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e- mail: contact@revolutiaharului.ro. Asociația Revoluția Harului va răspunde sesizării în maxim 3 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de Asociația Revoluția Harului exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa Asociația Revoluția Harului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către Asociația Revoluția Harului cu o cerere scrisă, datată și semnată. Asociația Revoluția Harului se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Asociația Revoluția Harului nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la subscriere.

Politica de confidențialitate

Vă invităm să accesați, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplică, vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoană cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoană fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către Asociația Revoluția Harului. Termenul de livrare a produselor – în aproximativ 24-48 ore din momentul recepționării comenzii, prin rețeaua de distribuție DPD sau SameDay (în localitățile din țară). Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către Asociația Revoluția Harului. În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depășesc 200 Lei, transportul este GRATUIT în țară.

Pentru comenzi mai mici de 200 Lei, se percepe o taxă de 15 Lei.

Dacă preferați o altă firmă de curierat, vă rugăm să ne comunicați atunci când lansați comanda! Produsele vă vor fi livrate cu condiția ca acestea să fie achitate în avans (virament bancar), costul transportului fiind în sarcina dumneavoastră.

Plata produselor comandate către Asociația Revoluția Harului se poate face astfel: în numerar sau cu cardul la livrare (dacă livrarea se face cu DPD) sau prin ordin de plată/transfer bancar în avans.

Plata în numerar sau cu cardul se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata prin ordin de plată se face în baza facturii proforme, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plății către Asociația Revoluția Harului.

Returnarea produselor achiziționate la distanță

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Pentru informații complete privind returnarea unui produs, vă rugăm să consultați secțiunea Politica de retur.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de Asociația Revoluția Harului, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: contact@revolutiaharului.ro. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alți Termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și Asociația Revoluția Harului pentru utilizarea acestui site.

Asociația Revoluția Harului verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În această situație, vă vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot exista erori de operare.